Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı Mustafa Can ve Yeni Ekibi İle Devam Ediyor

admin | 16 Mart 2020 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Üst Manşet A- A+

2020 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısını Vakıf Merkezinde gerçekleştiren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Kaptan Mustafa Can yeni yönetimiyle devam kararı aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Mütevelli Heyet toplantısı Mütevelli Heyet Üyeleri, Çankırılı Bürokratları ve iş adamları, ÇANDEF, birlik ve dernek başkanları ve yöneticilerinin katkılımı ile gerçekleştirildi.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Çankırı Vakfı Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın açılış konuşması ile başlayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2020 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısı, divan heyetinin oluşturulması ile devam etti.

Eşref Harmandar başkanlığında oluşan Divan Heyeti Başkan Yardımcılığına Zekariya Açıkgöz, Divan Heyeti Sekreter Üyeliğine Musa Aydemir seçildiler.

Eşref Harmandar’ın Divan Başkanlığında gerçekleştirilen Mütevelli Heyet toplantısında, faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. Gelir -Gider cetveli ve bilanço genel kurula sunuldu. Mütevelli heyeti üyelerinin oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.

Divan Başkanı Eşref Harmandar, Divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve asil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada Divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetim kurulu ile denetim üyeleri belirlendi.

Mütevelli Heyeti tarafından Yönetim Kurulunun verdiği önergeye oylanarak Vakıf merkezindeki kütüphaneye  Kaptan Mustafa Can Kütüphanesi adının verilmesi kabul edildi.

Mütevelli heyeti yönetim kurulunun verdiği önerge ile Ali Karaabalı, Ömer Bezci, Fahrettin Yavuz, Hüseyin Pilavcı, Mehmet Dereli, Ramazan Ayhan’ın üyelik şartlarını yerine getirmeleri koşuluyla Vakıf Mütevelli Heyet üyesi olmalarına karar verildi.

Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can ve Yönetim Kurulu tarafından verilen Vakıf Danışma Kurulu oluşturulmasını ön gören önerge onaylandı.

Toplantının son gündem maddesinde yer alan Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Mütevelli heyeti üyeleri yeniden seçilen Genel Başkan Kaptan Mustafa Can ve yeni Vakıf yönetim kurulu üyelerine başarı dilediler.

Kendisini 2. defa başkanlık görevini layık gören mütevelli heyetine teşekkür eden Genel Başkan Kaptan Mustafa Can, yeni oluşan yönetim kurulu üyesi arkadaşları adana da teşekkürlerini dile getirdi.

ÇANKIRI VAKFI BAŞKANI KAPTAN MUSTAFA CAN KİMDİR?

2. kez Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı olarak göreve seçilen Kaptan Mustafa Can 1964 tarihinde Çankırı’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Çankırı’da tamamladı.1988 yılında şimdiki adı İTÜ Denizcilik Fakültesi olan okulumdan mezun oldu.

Açık deniz kaptanlığı olarak denizcilik hayatına başlayan Kaptan Mustafa Can, 10 yıl boyunca sırasıyla; 3.Kaptan, 2.Kaptan ve 1.Kaptan olarak görev yaptı. 1.Kaptanlık görevinde üstün başarılara imza attıktan sonra Liman Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Halen kendisine ait firmalarda yönetim kurulu başkanlığı yürütmektedir. Ayrıca bir çok dernek ve Vakıfta yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 2. Kez vakıf Başkanlığına seçilen Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can evli, 1 kız ve 1 erkek babasıdır.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Listesi:

GENEL BAŞKAN: KAPTAN MUSTAFA CAN

ÇANKIRI VAKFI YÖNETİM KURULU (ASİL)

Huriser AŞICI

Bilal ABANİK

Mustafa EKMEKÇİ

Ömer KANDEMİR

Selçuk BAYDAR

İsmail YÜKSEL

Hüseyin YARTAŞ

Ziya UZEL

ÇANKIRI VAKFI YÖNETİM KURULU (Yedek)

Hüseyin PİLAVCI

Hasan SUNAR

Cengiz ŞAHİN

Kamil Tolga AVCI

Cenk ÜNLÜ

ÇANKIRI VAKFI DENETİM KURULU (ASİL)

Nuri ALTAY

Arif ÖZTÜRK

Ender MICIK

ÇANKIRI VAKFI DENETİM KURULU (Yedek)

Yunus ÇUMAK

Ali KARAABALI

Ömer BEZCİ

ÇANKIRI VAKFI DANIŞMA KURULU

Adnan DENİZ

Ahmet SIRMACI

Alişan DANACI

Arslan GÖKSU

Ayşen CAN

Bilal AY

Cevdet CAN

Caner CEYLAN

Ekrem ASLAN

Eşref HARMANDAR

Galip KARATAŞ

Hasan GÖÇ

Hasan ŞEN

İhsan ÇULHALIK

İhsan ÖZLEYEN

İlhami SUAYDIN

İlker KARATAŞ

İsa MADEN

İsmail KILIÇARSLAN

İskender OFLAZ

İsmail IŞIK

Kadir Gökmen ÖĞÜT

Kamil TEKNE

Mahmut YEŞİL

Mehmet ALTINTOP

Mehmet DERELİ

Mehmet YANIK

Murat KENAN

Mustafa TANDUR

Narinç KASKA

Orhan AKÇA

Ömer Lütfi ÖZENÇ

Ramazan CANBAZ

Ramazan AYHAN

Recep YİĞİT

Sabri KAYA

Sami SOYDAL

Selahattin DÜZBASAN

Şaban ODABAŞI

Tuncer ÖZVAR

Uğur MERCANKAYA

Zekeriya AÇIKGÖZ

Zeynettin AYDIN

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.