Hoşgeldiniz  

Mustafa Özarsalan ve Ceylan Esatpaşa’ya Konuk Oldu

admin | 14 Eylül 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi A- A+

CeylanAtaşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında ünlü sanatçılar Mustafa Özarslan ve Ceylan Ataşehir Esatpaşa’ya konuk oldular.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4, Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali organizasyonunda dün gece sahne alan Mustafa Özarslan ve Ceylan verdikleri konserleri ile Esatpaşa ve Ataşehirlilerin beğenisini kazanırken her iki sanatçı da performansları ile göz doldurdular.

Esatpaşa’da alanı dolduran müzikseverler hem Ceylen hem de Mustafa Özarslan’ın sesledirdikleri sevilen eserlerine katılarak birlikte söylediler.

Evsahibi olarak Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in yanı sıra; Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altımnkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, Ataşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Taner Arıcı, Ataşehir’in bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda Ataşehirli ile Esatpaşa sakininin izlediği konserler gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, Sosyal Medya Ekibinin yürüttüğü sosyal medya üzerinden konser ile ilgili fotoğraf paylaşanların ödüllendirilmesine akşam da devam edildi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapanlardan en çok takip edilenler, sanatçılarla sahne arkasında tanışıp sohbet etme hakkı kazanırken; birçok şanslı sosyal medya paylaşımcısı tişört hediyesi kazandı.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4, Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali organizasyonuna verdikleri konserlerle desteklerinden dolayı sanatçılar Ceylen ve Mustafa Özarslan’a; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman ve Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak tarafından plaket ve çiçek verildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Genel Başkan Kemel Kılıçdaroğlu ile birlikte olduğu için konsere katılamayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını getirdiğini söyledikten sonra; Ataşehir belediyesinin, Ataşehir’i kültür kenti yapma kararlılığını yineledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.