Hoşgeldiniz  

Çörekçiler Derneğin 25. Yılını Boğaz Turuyla Kutladı

admin | 26 Mayıs 2013 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

corekciler_tekneÇankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 25. Yılını, düzenlediği tekne gezisi ile Boğaz’da kutladı.

Recep Kenan/haberinasli.com

1988 yılında kurulan Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği köy ve köylünün yararına yaptığı çalışmalarda 25. Yılını tamamladı.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 25 yılı dönümünde dernek yönetimi tarafından organize edilen İstanbul Boğazı tekne turunda verilen yemek ve gezi ile kutlandı.

GEZİDEN FOTOLAR

Eminönü’nden hareketi sonrası Üsküdar’dan Anadolu Yakası’ndan katılımla başlayan boğaz gezisi programına okunan Kuranı Kerim ile devam edildi.

Geceyi düzenleyen eden Kamil Tekne yönetimindeki Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; kurucu üyeler ve bu güne kadar başkanlık yapanlarını tanıtımı, derneğin köyde ve İstanbul’da gerçekleştirdiği işlerin anlatıldığı bir sine vizyon gösterisi yapıldı.

Eski başkanlar, köyün eski muhtarları, köyde yaşayan en yaşlı erkek ve bayan ile Çörekçiler Köyü Şehitlerine yakınları aracılığı ile iletilen plaketlerin verildiği geziye Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Ataşehir Çankırılılar Derneği ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Çörekçiler Köyü Muhtarı Ahmet Koca, Çankırı Ekonomi ve Kalkınma Platformu (ÇEKAP) yöneticileri Çrekçilerliler ve diğer davetliler katıldı.

Boğaz gezisinde Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Tekne ile Çörekçiler Köyü Muhtarı Ahmet Koca yaptıkları konuşmalarda derneği ve çalışmalarını anlatıp dernekleşmenin yönetime katılma adına önemini anlattılar.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.