Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de  “Nihat ile Sivrisinek Stand Up” Gecesi

admin | 02 Haziran 2015 | Genel A- A+

Atasehir_siivrisinek_nihat_sirdar

Ataşehir Belediyesi’nin Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında, “Bütün Kazlar Toplandık” isimli “Nihat ile Sivrisinek Stand Up” gösterisi Ataşehir’de sahnelendi.

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiği Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında, “Bütün Kazlar Toplandık” isimli “Nihat ile Sivrisinek Stand Up” gösterisi Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda sahnelendi.

Düzenlenen gösteriyi Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Birim Müdürleri ile çok sayıda Ataşehirli vatandaş izledi.

Nihat Sırdar, gündemdeki olayları ve Türk halkına özgü davranışlardan örnekler vererek ilgi çekici durumları anlattığı gösterisinde Ataşehirlilere keyifli bir gece yaşattı.

Ataşehir’de bulunmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Sırdar, sanata katkılarından dolayı Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’da çevrenin korunması için gösterilen duyarlılıklardan dolayı Ataşehirli vatandaşlara teşekkür ederek Nihat Sırdar’a çiçek sundu.

IMG_5682IMG_5706IMG_5716IMG_5719IMG_5735

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.