Hoşgeldiniz  

CHP’den İBB Meclis Başkanı Alara Tuncer’i Ziyaret

admin | 06 Mart 2015 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

alara_tuncer_ibb_cocuk_meclis_baskaniCHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticiler okulunda ziyaret ettiği İBB Çocuk Meclisi Başkanlığına seçilen Alara Tunceri ve öğretmenlerini kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ATAŞEHİR’İ temsilen katıldığı İBB Çocuk Meclisi seçimlerinde ve İBB Çocuk Meclisi Başkanlığına seçilen Alara Tuncer’i okulunda ziyaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Alara Tuncer’i öğretmenlerini kutladı.

Alara Tuncer, İstanbul Büyükşehir meclis Genel Kurlunda İBB Çocuk Meclisi seçimlerine Ataşehir’i temsilen katılmış ve İBB Çocuk Meclisi Başkanlığına seçilmişti. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak telefonla aradığı Alara Tuncer’i başarısından dolayı kutlamıştı.

Alara Tuncer Hakkı Altınkaynak’ın ziyaret sonrası verdiği mesajda; “İBB Çocuk Meclisi seçimlerinde Ataşehir’i temsilen katıldığım ve başkanlığa seçildiğimi duyan ve önce telefonda arayıp kutlayan, sonrada 04/03/2015 tarihinde beni ve öğretmenlerimi kutlamaya gelen, Sayın CHP İlçe Başkanımız Hakkı ALTINKAYNAK ve CHP İlçe Yönetimine yürekten teşekkür ediyorum. Bu ziyareti tüm çocuk meclisi arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Şahsım, okulum, öğretmenlerim adına çok teşekkürler.

Biz çocuklara bu ve benzeri destekler her zaman ihtiyacımız var, ben ve arkadaşlarımız, diğer yetkilerimizden de aynı duyarlığı bekliyoruz” dedi.

İBB Çocuk Meclisi’nde Oy Çokluğu Alara Tuncer  Başkan

İstanbul’un dört bir yanından 8 – 15 yaş arası çocukların katılımıyla yapılan Çocuk Meclisi Genel Kurulu’nda yeni dönem Çocuk Meclisi Başkanı seçildi.

İBB Çocuk Meclisi 5. Dönem 1. Genel Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlerde Alara Tuncer Başkan seçilmişti.

21 adayın yarıştığı seçimde Ataşehir’i temsilen katılan Alara Tuncer oy çokluğu ile 5. Dönem Çocuk Meclisi Başkanı oldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.