Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Çiftler Bir Yastıkta 50. Yıllarını Kutladılar

admin | 13 Şubat 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Manşet A- A+

CHP_evlilik_ornek_CHP Örnek Mahallesi Örgütü Kadın Komitesi, 14 Şubat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede evliliğinde 40. – 50’ci yılını dolduran Ataşehirli çiftleri buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şenay Günay’ın başkanlığında Örnek Mahallesi Kadın Komitesi ve CHP Örnek Mahallesi Örgütü tarafından düzenlenen etkinliğe CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi ve Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV) Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ, CHP 1. Bölge Milletvekili aday adayları Mehtap Düzova, Kazım Bilgin, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Saraçoğlu, İlçe ve mahalle yöneticileri ile evlilikte 40 – 50 yıllarını tamamlayan Ataşehirli evli çiftler ve davetliler katıldı.

81 yaşındaki Zübeyde Altuntaş’ın Atatürk şiiri ile renklendirdiği gecede evli çiftlere verilen çeşitli hediyelerle birlikte, 50 yılı aşan çiftlere Atatürk portresi hediye edildi.

Anne Babalarımızla Birlikte Olalım İstedik

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Örnek Mahallesi Kadın Komitesi Başkanı Şenay Günay, “Sizler bulunduğunuz koşularda; ekonomik sıkıntılara, teröre ve şiddete, yoksulluk ve yolsuzluklara direnerek bir yastıkta 40 – 50 yılı tamamladınız. Bu koşullarda evliliğinizde 40 – 50 yılı tamamlayarak alkışı hak ettiniz.  40 yıl evli kalarak acı tatlı birer yaşam sürdünüz. Gelecek günlerin sizlere refah, mutluluk, barış ve sevgi getirmesini diliyorum. Bizler istedik ki; bizleri yetiştiren annelerimiz ve babalarımızla birlikte olalım. Hep beraber gülelim, ağlayalım, eğlenelim. Bizler, Örnek Mahallesi var oldukça sizlerde örnek alarak varız. Bu seçim döneminde el ele kol kola hep birlikte iktidara geleceğiz.

40. – 50. Yıllarını Yaşayan Evli Çiftleri Kutluyorum

Siyasetçilerin çalışkan, dürüst ve kadirşinasını sevdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Alınkaynak, bir yastıkta geçirdikleri 40 – 50 yılık evli çiftleri buluşturan Örnek Mahallesi örgütüne, Kadın Komitesi Başkanı Şenay Günay’ın şahsında bütün kadın kolları yöneticilerine teşekkür etti.

Hakkı Altınkaynak, “Sabırla evliliklerinin 30, 40 ve 50. yıllarını yaşayan evli çiftleri kutluyorum” birlikteliklerinin sonsuza kadar sürmesini dilediği konuşmasında şunları söyledi:
Biz Ataşehir örgütü olarak Ataşehirlileri komşularımız, dostlarımız olarak görüyoruz. Dolayısı ile Ataşehirlileri  ziyaretlerimizi de komşu ziyareti olarak görüyoruz. Siyaseti araç değil amaç olarak görüyoruz. Amaç; ülkemizin birliği, kardeşliği, ülkemizin aydınlık geleceği ve geçmişten bu güne elde ettiğimiz değerleri korumak. Başkaları gibi çıkarlar için değil. Mal bildirimi yasası hazırlığı sırasında; “Mal bildirimi istersek il başkanı, ilçe başkanı bulamayız” dediler. Biz 39 ilçe başkanı olarak İl başkanımızla gittik mal beyanında bulunduk.

Ülkemizde yolsuzluklar oldu. Bu ülkenin tarihi değerleri vardır. Bu ülkeyi kuranların soy adından bir leke görüyor musunuz?  Maraşal Fevzi Çakmakta, Mustafa Kemal’de, İnönü’de leke var mı? 57 İslam ülkesinde Müslümanlıkta bizde, insanlık da bizde. Bu ülkeyi kuranlar diyaneti, imam hatipleri dinimizi öğretecekler bilgili kişiler olsunlar diye düşünmüşler. Bu gün bize yöneltilen eleştiriler doğru değil. Cumhuriyet Halk Partililer asla dine karşı değil… Biz istiyoruz ki; herkes inandığı gibi ve özgürce yaşasın.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın konuşmasını seslendirdiği bir şiirle tamamladı.

14 Şubat sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında CHP örnek Mahallesi Örgütü Kadın Kolları Komitesi tarafından Ataşehirli evli çiftlere yönelik düzenlenen gecede seslendirilen türkülerle eğlenene çiftlerin bir kısmı halay çekerek geceye renk kattılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.