Hoşgeldiniz  

Şişli’de Sorumlulukla Hareket Edilmeli

admin | 28 Aralık 2014 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

atasehir_hakki_altinkaynak_sisiliCHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında seçilenlerin, bir yerlere gelenlerin sorumluklarını bilmeleri gerektiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Şişlide olanlar partimiz adına hoş değil” diye konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı altında bir yerlere gelenleri kendisi olmaktan çıktığını söyledi.

Şişli’yi Kazanan CHP’li Adaydır, İsim Değilatasehir_hakki_altinkaynak_sisili_chp

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com haber sitesine Şişli’de Hayri İnönü ve Emir Sarıgül arasında yaşananlar ile ilgili şu açıklamaları yaptı;

Şişli’yi kazanan CHP’li adaydır. İsim önemli değildir. Cumhuriyet Halk Partili Belediye olarak anılıyor. Emir Sarıgül ya da Hayri İnönü demiyorlar CHP’li belediye başkanı diyorlar. Bu arkadaşlarımız sorumluluklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında bir yerlere gelenler partilerinin bütün sorululuklarını da üstlenmiş demektir. Partimizin hukukunun parti büyüklerimiz tarafından dikkate alınacağını ve gereğinin yapılacağına inanıyoruz.

Yaptığınız işle sevmeyenlerinizi sevindiriyorsanız yanlıştır. Sizi sevenleri sevindiriyorsanız; yaptığınız iş doğrudur. Kim seviniyor Şişli’deki olup bitenlere? Başbakan çıkıyor, işini gücünü, yolsuzlukları bırakmış; Şişli’yi konuşuyor. Şişil’de hırsızlık, yolsuzluk yoktur. Yönetimde bir zafiyet vardır.

Oradaki arkadaşlarımızın gereğini yapacaklarını, parti hukuku sınırlarına çekileceklerini biliyoruz. Belediye başkanı başkanlık sorumluluğunu, meclis üyeleri üyeliklerinin gereğini yapacaklardır. Bu arkadaşlarımız bizim değerlerimizdir. Ancak sorumlulukla hareket etmeleri gerekiyor. İnönü soyadının tartışılmasını doğru bulmuyoruz. Aile hukuk ile, aile içinde bu sorunu çözebiliriz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.