Hoşgeldiniz  

Türkiye’deki Maden Kazaları Ataşehir’de Konuşuldu

admin | 13 Kasım 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

maden_kazalariCHP Ataşehir’de Madenci Örgütlenme Belgeseli gösterimi sonrasında Türkiye’de Maden Kazaları konulu söyleşide mühendislerden maden kazalarının ayrıntılarını dinledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği tarafından organize edilen Türkiye’de Maden Kazaları konulu söyleşide maden mühendisi Çetin Uygur ve maden mühendisi Hürriyet Demirhan madeni ve madencileri anlattı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği tarafından düzenlenen, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Eğitim Sekreteri Güngör Gültekin’in de yer aldığı, Yeraltı Maden-İş Sendikası Genel Başkanı ve Maden Mühendisi Çetin Uygur ile Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Genel Sekreteri ve Maden Mühendisi Hürriyet Demirhan’ın konuşmacı olarak katıldığı, Madenci Örgütlenme Belgeseli gösterimi ile Türkiye’de Maden Kazaları söyleşisi gerçekleştirildi.

Madenci örgütlenmelerini konu alan belgeseli gösterimi ve sonrasında “Türkiye’de Maden Kazaları” başlığı altında son yılda sıklıkla yaşlanan ve faturası kaybedilen madenci canları ile ödenen madenlerdeki iş güvenliği ve bağlı olarak maden kazalarının sebep ve sonuçları konuşuldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.