Hoşgeldiniz  

Ataşehirliler Cumhuriyeti Sıla’yla Kutladı

admin | 08 Kasım 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

sila_atasehirCumhuriyet Bayramı’nda yapılacakken maden kazası nedeni ile ertelenen Sıla Konseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Ataşehirliler Sıla Konserinde  coştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir’de Fener Alayı Yürüyüşü sonrasında düzenleneceği duyurulan ve Ermenek’teki maden kazası nendi ile ertelenen konserinde Ataşehirliler Sıla ile eğlendi.

Ataşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyet’in ilanının 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında Fener Alayı yürüyüşü sonrası Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan vatandaşlar, Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Sıla’nın verdiği konser ve havai fişek gösterileriyle Cumhuriyet Bayramı’nın ertelenen bölümünü gerçekleştirdi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Ataşehir Halk Dansları topluluğu gösterisi ile başlayan gece havai fişek gösterisi sonrası sahne alan Sıla verdiği konserdeki hareketli şarkıları ile alandaki katılımcıları coşturdu.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Sıla Konserini CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel ve çok sayıda Ataşehirli izledi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman Başkan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katkısından dolayı Başkan Battal İlgezdi adına sanatçı Sıla’ya plaket ve çiçek verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.