Hoşgeldiniz  

CHP FERHATPAŞA’DA KURUMSALLAŞACAK!

admin | 16 Ağustos 2014 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

chp_ferhatpasa_mah_tem_Hakki Altinkaynak_turgay_kilicAtaşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın katıldığı kahvaltıda Mahalle Temsilciliği adına konuşan Turgay Kılıç, CHP’yi Ferhatpaşa’da kurumsallaştıracaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ferhatpaşa Mahallesi Temsilciliği, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da katıldığı kahvaltıda bir araya geldiği yürütme kurulu üyeleri ve partililerine, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki çalışmaları için teşekkür edip, 2015 yılında yapılacak olan genel seçim çalışmalarının startını verdi.

CHP Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Temsilciliği Yürütme Kurulu adına konuşan Turgay Kılıç, yürütme kurulu üyelerine, sandık görevlilerine,  müşahit, partililer ve gönüllülere Cumhurbaşkanlığı seçimindeki çalışmaları için teşekkür ederek,“Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarımıza katılarak destek veren bütün katılımcılara yürütme kurulumuz adına tekrar teşekkür ederim. Sonucu ne

Turgay Kılıç

Turgay Kılıç

olursa olsun bir seçimi bitirdik. Bu gün yeni bir seçimin startını bu gün burada başlangıcını yapıyoruz. Bu konuda belli projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için bir çalışma programı yaptık. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz bu projelerimizi sizlerle ayrıca paylaşacağız” dedi.

CHP FERHATPAŞA’DA KURUMSALLAŞACAK

CHP Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Temsilciliği Yürütme Kurulu adına konuşan Turgay Kılıç, soruduğumuz projelerini bölgedeki işletme, fabrika ve sanayicilerle buluşturmayı ve iş ve işçi bulmalarında aracılık etmeyi planladıkları web sitesi ve mahalle temsilciliğini kurumsallaştırmak ve programlarını yer aldığı kitapçık hazırlamak olarak açıkladı. Turgay Kılıç, Ferhatpaşa’da kurumsallaşarak proje ile çalışmalarını yürütmeyi hedeflediklerini söyledi.

SOFRALARINIZ BEREKETLİ OLSUN, YÜZÜNÜZ GÜLSÜN

“Sofralarınız bereketli olsun, yüzünüz hep böyle gülen bir yüz olsun” dileği ile konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Sizin görevinizi yapmanın huzuru içinde olduğunuzu görüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz çalışmaya, özveri ve dirence teşekkür ediyoruz. Bütün zorluklara rağmen Ataşehir’de bugün Cumhurbaşkanı olana karşı, seçimi örgütümüz kendi öz iradesini ortaya koymuş ve birinci gelmiştir. Ataşehir’de oylarımızı birinci parti olarak tescil etmişiz. Bundan dolayı da başınız dik, göğsünüzü gere gere sokaklarda gezebilirsiniz. Sizlere partim adına teşekkür ediyorum” dedi.

  DEMOKRASİ YOLU ENGELLERLE DOLU

“Demokrasi yolunun engellerle dolu olduğuna işaret eden Hakkı Altınkaynak, “Demokrasi nadide bir çiçektir. Özen ister, direnç ister, sevgi ister, çalışmak ve irade ister. Bunu hep birlikte gösterdiğimiz zaman özlemini çektiğimiz Türkiye’yi birlikte yaratabiliriz. Maalesef ülkemiz tek adam rejimine doğru gidiyor. Buna asla

HAKKI ALTINKAYNAK

HAKKI ALTINKAYNAK

müsaade etmeyeceğiz. 1923’lerde bu ülkenin kurucu felsefesinde olan birliğine, bütünlüğüne sahip çıkacağız. CHP örgütü, bu seçimde örgüt olma iradesini bir kez daha göstermiştir. Bütün devlet olanaklarını kullanmalarına rağmen Ataşehir gibi bir yerde seçimin sonucu ortada. Biz bu ülkenin geleceğinde varız, var olduk, var olmaya da devam edeceğiz. Göreceksiniz; CHP iktidarı dengeleri yerine oturtacaktır. Bunun için önce birbirimizi seveceğiz, güveneceğiz. Ortak bir güç olacağımızı hepimiz idrak ettiğimiz zaman göreceksiniz ki ortak güç ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

CHP Ferhatpaşa Mahallesi Temsilciliği tarafından yürütme kurulu üyelerine, sandık görevlilerine,  müşahit, partililer ve gönüllülere Cumhurbaşkanlığı seçimindeki katkıları için teşekkür ve genel seçimlerin startını vermek amacı ile düzenlene kahvaltılı toplantıya; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar Güneş, Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, CHP Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Temsilciliği Yürütme Kurulu üyeleri, partililer ve Ferhatpaşa Mahalle sakinleri ile Ataşehir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.