Hoşgeldiniz  

MGF Taklacı Oyun Kuşu Kupaları Sahiplerini Buldu

admin | 12 Ağustos 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Türkiye A- A+

atasehir_uyun Kusu_kupasiMarmara Güvercin Federasyonu tarafından düzenlenen Taklacı Oyun Kuşu Yarışması’nda dereceye girenlerin ödülleri Ataşehir Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

9 Ağustos Cumartesi Akşamı Saat 20:00 22:00 arasında gerçekleştirilen törenle Marmara Güvercin Federasyonu Taklacı Oyun Kuşu Yarışması’nda dereceye girenlerin kupaları ve ödülleri NOVADA AVM’deki Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Danışmanı Niyazi Yaman’ın katkısı, Ataşehir Belediyesi’nin deteği ile Küçükbakkalköy’deki NOVADA Alışveriş Merkezi’ndeki Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen Marmara Güvercin Federasyonu Taklacı Oyun Kuşu Yarışması Ödül Töreni’nde dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Aldoğan, 1. Dönem Ataşehir Meclis Üyesi Metin İnce, Marmara Güvercin Federasyonu Başkanı Hakan İşman ile diğer davetliler tarafından verildi.

YAVRU VE EKE KLASMANLARINDA DERECEYE GİRENLERE KUPA

Başkanlığını Hakan İşman’ın yaptığı Marmara Güvercin Federasyonu tarafından Ataşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Taklacı Oyun Kuşu Yarışması Ödül Töreni’nde dereceye giren oyun kuşu sahipleri, ödülleri ile birlikte kupa ve madalyalarını aldılar.

YARIŞMALAR BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR

Marmara Güvercin Federasyonu tarafından düzenlenen  Taklacı Oyun Kuşu Yarışması”nda Yavru ve Eke klasmanlarından oluşan iki kategoride, dereceye giren kuş sahipleri kupalarını ve ödüllerini alırken, güvercin sevenler bu tür yarışmaların birlik ve beraberliklerini artırdığı için tekrarlanmasını istediler.

HAKKI ALTINKAYNAK VE SADİ ÖZATA KUPA VERDİ

CHP ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Sadi Özata ile birlikte davetliler dereceye giren yarışmacılara ödüllerini verirken yaptıkları konuşmalarda, güvercinlerin barışı temsil ettiğini vurgulayıp; güvercin sevenlerin barışa ve sevgiye bağlılıklarına dikkat çekildi.

Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile ödül törenin organizasyonun düzenlenmesinde destek veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye güvercin sevenler adına teşekkür eden Marmara Güvercin Federasyonu Başkanı Hakan İşman  Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi’nin güvercin sevenlere hep destek olduğunu ve desteklerinin devam edeceğine inandıklarını söyledi.

Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Niyazi Yaman’da Başkan Battal İlgezdi’nin Marmara Güvercin Federasyonu aracılığı ile her zaman güvercin sevenlerin yanında olacağını, güvercin sevenlerin de Başkan Battal İlgezdi’ye desteğinin hep devam edeceğini söyledi.

Marmara Güvercin Federasyonu tarafından Taklacı Oyun Kuşu Yarşması ödül töreninde diğer katkı verenler ile birlikte Ataşehir basını temsilcilerinden Himmet Kaya ve Recep Kenan’a da güvercin  sevenlere verdiği destekleri için plaket verildi.

Kokteyl ile başlayan ve Ataşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi ile devam eden Taklacı Oyun Kuşu Yarşması ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.