Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Siyasiler Cumhurbaşkanı İçin Oy Kullandı

admin | 10 Ağustos 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

cumhurbaskanligi-secimleriAtaşehir’de Cumhurbaşkanı seçiminde Başkan İlgezdi ve CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı kayıtlı bulundukları sandıklarda oylarını kullandı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına giden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak oyunu Ataşehir Anadolu Lisesi’nde kullanırken, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi’nde oy kullandı.

Ataşehir’de Cumhurbaşkanı seçiminde Belediye Başkanı Battal İlgezdi Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi’nde oy kullandı.

Ataşehir 12. Cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti

Türkiye ile birlikte Ataşehirli seçmen de 12. Cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehirli seçmenler sabah erken saatlerden itibaren kayıtlı bulunduğu sandıklarına giderek adayları arasından tercihlerini yaparak Cumhurbaşkanını belirlemek üzere oyarını kulandılar.

Diğerlerinden farklı olarak bu seçimde Cumhurbaşkanını doğrudan halk seçti. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de oyunu Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi’nde kullandı. Oy kullanmaya eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızıyla gelen Battal İlgezdi buradaki vatandaşlarla da tokalaştı.

Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanının belirlendiği seçimde Ataşehir’deki çalışmaları omuzlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak oyunu Ataşehir Anadolu Lisesi’nde kullandı. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı’da oyunu kayıtlı olduğu Celal Yardımcı İlokulu’ndaki 186 numaralı sandıkta kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.