Hoşgeldiniz  

Hakkı Altınkaynak ve Sadi Özata Taziyeye Katıldı

admin | 30 Mayıs 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

Askin sit_taziyeCHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata katıldıkları taziyede Aşkın Şit’e başsağlığı diledi.

Recep Kenan/ haberinasli.com

Ataşehir Beldiyesi ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Korum Müdürü Aşkın Şit ve yakınları, bir süredir rahatsız olan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden kayınpederi Hüseyin Çılgın için İçerenköy’deki Kımıli Köyü Dernek Merkezinde taziyeleri kabul eti.

Aşkın Şit’in kayınpederi Hüseyin Çılgın’ın yakınları verilen taziye yemeği ve dualarla kabul edilen taziyeye çok sayıda merhumun yakınları ve Kımıli köylüleriyle birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata ile CHP Ataşehir yöneticileri, Aşkın şit’in belediyeden mesai arkadaşları ve partililer katıldı.

chp_icerenköy_ temsilciligi_sohbet

Hakkı Altınkaynak CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği’nde

Kayınpederi Hüseyin Çılgın’ın vefatı nedeni ile yakınları ve Aşkın Şit’e taziyelerini bildiren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata Cumhuriyet Halk Partisi İçerenköy Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti.

CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği’nden ayrılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata ziyaret ettiği bölgede esnafları ile sohbet ederek şikayetlerini dinledi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.