Hoşgeldiniz  

Çıldırlı Gençlilerden ‘KETE Şöleni’

admin | 15 Ocak 2014 | Ataşehir, Genel, Manşet, Türkiye A- A+

kete soleniArdahan Çıldır Gençlik Platformu, Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Güvenç Düğün Salonu’nda 500’e yakın Çıldırlının katıldığı kete şöleni düzenledi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ardahan Çıldır Gençlik Platformu’nun Ataşehir’de düzenlediği “Kete Şöleni”nde Aşık Dursun Durdağı ve Aşık Maksud Feryadi de sahne aldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir’de bulunan siyasi partilerin temsilcilerinin de katıldığı Kete Şöleni’ne katılan misafirlere Çıldırlı kadınlar tarafında özel olarak yapılan kete ikram edildi

Kete şöleninde konuşan Ardahan Çıldır Gençlik Platformu Başkanı Taner Durdağı gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişimine katkıda bulunmayı amaçladıklarına dikkat çekerek “Sağlam bir sivil yapı oluşturmak istiyoruz. Bütün gençlerimizi kucaklayacak projelerimizi de en kısa zamanda hayata geçirmek düşüncesindeyiz. Çıldır Gölü kenarında gençlerin katılacağı kamplar ve Kafkas Halk Oyunları Festivali düzenlemek istiyoruz. Aşıklık kültürü bizim önemli bir değerimiz. Aşıklık kültürünü tanıtmak ve gençlerin kültürel değerlerine sahip çıkmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.