Hoşgeldiniz  

Çankırılılardan Ataşehir’de CHP’li Adaylarına Destek

admin | 23 Aralık 2013 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

Artasehir- chp-cankirililarBaşkan İlgezdi’nin de katıldığı organizasyonda Ataşehirli Çankırılılar CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Erol Tepebaşı ve Birol Ekşi’ye desteklerini ifade etiler.

Recep Kenan/haberinasli.com

“Yaren Şehri Çankırılılar Ataşehir’de El Ele Birlik Beraberlik İçerisinde” sloganı ile Çankırı Vakfı, Çandef, Çankırı birlik ve derneklerinin de katıldığı, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi Salon Trio’da düzenlenen toplantıda Çankırılılar adaylarına desteklerini gösterip sahip çıktılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Çankırılı adayları ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Ekşi’yi desteklemek amacı ile düzenlenen geceye konuk belediye başkanları Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ve Saçak Beldesi Belediye Başkanı Hamza İnkaya ile birlikte; CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Namık Sürmen ve Abdullah Der, Çankırı Kültür ve Yardımlaşma Vakfı başkanı Eşref Harmandar, Karadeniz Konfederasyonu Başkanı Tahsin Usta, CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kabakçı, CHP ilçe yöneticileri, Belediye birim müdürleri, Çankırı il, ilçe derenek başkanı ve yöneticileri, Ataşehir’deki birçok STK, dernek başkan ve yöneticileri ile 8oo’e yakın Ataşehir’de yaşayan Çankırılı katıldı.

Sunuculuğunu Şair, TV yapımcısı ve CHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Zeynel Parmaksız’ın yaptığı ve Vizyon TV’den de yayınlanan gecede yaptıkları konuşmalarla CHP Ataşehir Belediye Meclis aday adayları Erol Tepebaşı ve Birol Ekşi kendilerini tanıtarak Çankırıyı, ve Çankırılıları temsil etmek için yola çıktıklarını, Çankırılıların oylarına talip olduklarını ifade ederek  kendilerinin desteklenmesini istediler.

Konuk Çerkeş ve Saçak belediye başkanları Şükrü Tarhan ve Hamza İnkaya’da hemşerileri olan adaylarına desteklerini ifade ederek her zaman yanlarında olduklarını söylediler.

Çankırı Kültür ve Yardımlaşma Vakfı başkanı Eşref  Harmandar Çankırılı adayların partilerinde görevlendirilmesi durumunda CHP’ye önemli ölçüde Çankırılı oyunun geleceğini, bunu da son seçimde Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ü son sırada seçtirerek gösterdiklerini ifade etti. Çankırılının oyunun ikiyle çarpılması gerektiğini, bu yüzden de değerli olduğunu iddia eden Eşref Harmandar, Çankırılıların bu güne kadar oylarının başka partilerde olduğunu, gelen her oyun rakipten geldiğini, gelirken de karşıdan bir eksildiğini iddia etti.

Çankırı için çalışmalarını takdir ettiği ve bir kaç toplantıda bir araya gelerek tanımaktan onur duyduğu Vahap Yarataş’a rahmet dileyen ve Çankırılıların birlik ve beraberliğini görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade ederek, Çankırılı adaylarla ilgili elinden geleni yapacağını söyledi. Önceliğinin insan olduğu vurgusunu yapan İlgezdi hangi dinden, hangi mezhepten, hangi ırktan olunursa olsun ayrım yapmadan hizmet yaptığını ifade etti. Hangi görüşten olursa olsun Ataşehir’de yaşayan her insanın kendini temsil etmesi gerektiğini ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Listeler açıklandığında biz sizi mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyeti kuranların CHP kadroları olduğunu hatırlatan, CHP’ye gelenlerin baba ocağına geldiklerini, CHP’nin kapılarının bütün dostlarına açık olduğunu ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Aramızda belediye meclisine girecek Çankırılı arkadaşlarımız var. Bu yetmiyor. İstikbal vaat ettiğini düşündüğümüz gençlerimizi CHP çatısı altına bekliyoruz. Yaren diyarı Çankırı’ya selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından CHP’ye katılanlardan 10 Çankırılıya rozetleri takıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.